Magento webhosting van myH2Oservers

Onze Magento webhosting wordt geleverd vanaf high available virtuele servers geoptimaliseerd voor Magento webwinkels. Ten opzichte van normale webhosting is er extra caching aanwezig, draait er een caching proxy speciaal voor statische bestanden en is er meer servercapaciteit per website beschikbaar. Magento webhosting mag alleen gebruikt worden voor de hosting van Magento webwinkels.

Voor webwinkels is de snelheid, maar ook de veiligheid, van de website van groot belang. Deze twee onderdelen hebben namelijk grote invloed op de hoeveelheid bestellingen die in uw webwinkel geplaatst worden. Er worden regelmatig updates voor Magento uitgebracht waarin niet alleen nieuwe functionaliteit geïntroduceerd wordt of bestaand functionaliteit verbeterd wordt maar nog veel belangrijker ook beveiligingsproblemen worden opgelost. Door de populariteit van Magento zijn hackers altijd op zoek naar (nieuwe) gaten in de beveiliging van Magento om deze te kunnen misbruiken. Wanneer eenmaal een gat gevonden is wordt het internet afgezocht naar websites die kwetsbaar zijn, ook uw website zal daarbij bekeken worden. Draait uw Magento website op een verouderde versie van Magento dan loopt u grote kans dat het gat misbruikt wordt en uw website wordt geïnfecteerd met achterdeurtjes die de hackers, ook na het updaten van uw Magento website, toegang geven tot uw website. In de meeste gevallen zullen zij spam vanuit uw website gaan versturen en/of code in uw website aanpassen waardoor de bezoekers van uw website rare, buitenlandse, teksten te zien krijgen of geinfecteerd worden met virussen. Dit heeft grote invloed op het succes van uw webwinkel.

Het is daarom essentieel dat uw Magento website (maar ook ieder ander websitesysteem, zoals WordPress of Joomla) inclusief plugins en thema’s continue bijgewerkt zijn met de laatste versies die gevonden beveiligingsproblemen verhelpen. Uiteraard kunt u dit updaten zelf doen maar de praktijk leert dat er voor Magento meer technische kennis noodzakelijk is en het updaten niet altijd zonder problemen verloopt. Bovendien bent u waarschijnlijk druk bezig met uw eigen core-business en vergeet u het periodiek updaten van uw website, met alle gevolgen van dien. Het is daarom verstandig om een websitebeheerder te hebben die het periodiek updaten uit handen neemt. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Emailaccounts (IMAP of POP) / forwarders999
Spamfilter & webmailJa
FTP accounts999
Domeinen per pakketfair use
Website statistiekenJa
SSL ondersteuningindien certificaat aangeschaft bij myH2Oservers
Dagelijkse backupsJa
InstallatronJa
SSH / shell toegangNee

Onze Magento webhosting servers zijn ingericht met PHP-FPM als PHP interpreter. Op dit moment is PHP 7 de standaard PHP versie. PHP draait hierbij onder het eigen gebruikersaccount (chmod 777 trucjes zijn daarom niet nodig).

Dagelijks maken wij een volledige backup van alle webhosting accounts waarbij de backup over diverse locaties opgeslagen wordt. Als eigen backup kunt u gebruik maken van de DirectAdmin backup functionaliteit of de Installatron backup functionaliteit. Installatron biedt u de mogelijkheid om Magento met enkele muisklikken te installeren of te updaten, indien de Magento webwinkel op de juiste manier is opgebouwd.

Onze Magento webhostingpakketten

Onderstaand vindt u de tarieven van onze Magento webhostingpakketten.

Magento Large

€ 15,00 / maand
  • DirectAdmin controle paneel
  • 1 GB opslag
  • 30 GB dataverkeer
  • 5 databases
  • App store

Magento Extra Large

€ 20,83 / maand
  • DirectAdmin controle paneel
  • 5 GB opslag
  • 80 GB dataverkeer
  • 10 databases
  • App store

Genoemde prijzen zijn in Euro’s, exclusief 21% BTW en per maand. Facturatie en afname geschiedt per jaar.