Nieuwe producten myH2Oservers

Met de lancering van onze nieuwe website lanceren wij ook officieel enkele nieuwe producten in ons assortiment. Hoewel wij deze nieuwe producten al langer leveren was informatie hierover niet beschikbaar via onze website. Met de lancering van onze nieuwe website komt daar nu verandering in en zijn deze nieuwe producten voor iedereen beschikbaar.

 

Microsoft Office365 – Exchange online

Exchange online is een variant op de POP en IMAP emailaccounts welke standaard inbegrepen zitten bij onze webhostingpakketten. Exchange online heeft als voordelen dat de accounts 50 GB aan opslagruimte bieden, push email beschikbaar is (inkomende email wordt direct naar uw apparaten gestuurd in plaats van dat u email moet ophalen) en Exchange online biedt agenda en contacten functies die over alle aangesloten apparaten gesynchroniseerd worden, zo heeft u op alle apparaten dezelfde agenda en contacten beschikbaar. Ideaal voor als u veel onderweg bent!

 

SpamExperts spamfilter

De SpamExperts spamfilter is een geavanceerde spamfilter welke voor uw emailaccounts geplaatst kan worden. SpamExperts filtert zowel spam, phising, malware als virussen en stuurt enkel de legitieme e-mails door naar uw e-mailaccount(s). Dankzij de in-house ontwikkelde filtermethodes en de verwerking van miljoenen e-mails per dag is SpamExperts in staat om nog beter te filteren dan de standaard (gratis) spamfilter welke wij meeleveren binnen al onze webhostingpakketten. Zo verminderd u zichtbaar de hoeveelheid spam die u in uw e-mailaccounts ontvangt. De spamfilter is ook beschikbaar als uitgaande variant om (reputatie)schade bij een spamaanval vanuit uw website tegen te gaan. Zo voorkomt u blacklisting van uw e-mailaccounts en/of domeinnaam en verbetert u de ontvangst van e-mails bij uw klanten.

Laat een reactie achter