Ik ben mijn FTP, DirectAdmin of email inloggegevens kwijt!

Wanneer u uw inloggegevens kwijt bent kunt u deze als volgt opnieuw instellen:

FTP:
Uw FTP inloggegevens zijn gelijk aan de inloggegevens van uw DirectAdmin account. DirectAdmin gegevens kwijt? Zie kopje DirectAdmin.

DirectAdmin:
Ga met uw webbrowser naar de DirectAdmin login pagina. Deze kunt u bereiken via http://www.uwdomein.nl:2222 waarbij “uwdomein.nl” uw eigen domeinnaam is. Klik onder de invulvelden op “Forgot your Password?” en volg de instructies.

Emailaccount:
Zie daarvoor onze handleiding Wachtwoord emailadres wijzigen in DirectAdmin