Welke inloggegevens moet ik gebruiken?

Wij maken onderscheid in de volgende inloggegevens:

myH2Oservers

• Klantenpaneel: zie de email met onderwerp “Welkom bij myH2Oservers”.

Webhostingpakket

• DirectAdmin controle paneel: zie de email met onderwerp “Gegevens webhostingpakket bij myH2Oservers”.
  • phpMyAdmin: om in te loggen op phpMyAdmin gebruikt u de gebruikersnaam en wachtwoord van de betreffende database, dus niet uw DirectAdmin inloggegevens.

Email / Webmail Voorbeeld emailadres: john@doe.nl

• De gebruikersnaam van uw emailaccount is uw volledige emailadres (in dit voorbeeld: john@doe.nl).
    • Uitzondering: wanneer uw DirectAdmin gebruikersnaam hetzelfde is als het gedeelte voor het apenstaartje in uw emailadres, in dit voorbeeld john, dan is uw gebruikersnaam gelijk aan de gebruikersnaam van uw DirectAdmin account.
  • Het wachtwoord van uw emailaccount is het wachtwoord dat u voor uw emailaccount heeft ingesteld.
    • Uitzondering: wanneer uw DirectAdmin gebruikersnaam hetzelfde is als het gedeelte voor het apenstaartje in uw emailadres, in dit voorbeeld john, dan is uw wachtwoord gelijk aan het wachtwoord van uw DirectAdmin account.