Wijziging rechtsvorm en nieuwe algemene voorwaarden

Misschien was het u al opgevallen op onze website, uw factuur of in emails: wij heten tegenwoordig voluit myH2Oservers B.V.!

In mei 2005 is myH2Oservers gestart als eenmanszaak. Sinds mei 2005 hebben wij klanten naar volle tevredenheid voorzien van domeinnamen, webhosting, managed virtuele servers en vele andere internetdiensten die wij leveren. 13 jaar later is myH2Oservers dankzij de stabiele groei toe aan een volgende fase: van eenmanszaak naar Besloten Vennootschap.

Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2018 is de eenmanszaak myH2Oservers (KVK 37119451) ingebracht in de Besloten Vennootschap myH2Oservers B.V. (KVK 71318399). Dit houdt in dat alle activa, rechten en (contractuele) verplichtingen van de eenmanszaak per 1 januari 2018 zijn overgedragen aan de Besloten Vennootschap, dat de Besloten Vennootschap deze activa, rechten en (contractuele) verplichtingen heeft geaccepteerd en dat de Besloten Vennootschap daarmee gebonden is aan de uitvoer van deze (contractuele) verplichtingen en hier ook de risico’s voor draagt.

Met de wijziging van onze rechtsvorm introduceren wij ook nieuwe algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn op al onze diensten en producten van toepassing en zullen de vorige algemene voorwaarden volledig vervangen. De nieuwe algemene voorwaarden zijn als bijlage toegevoegd aan deze email en de laatste versie is altijd te vinden op: https://www.myh2oservers.com/algemene-voorwaarden

Veranderd er verder nog iets? Nee. De wijziging is vooral van juridische aard. De levering van onze diensten, de service en ondersteuning die wij daarbij bieden en de prijs die u betaalt blijven hetzelfde.

Laat een reactie achter