Exchange Online van myH2Oservers

Exchange Online emailaccounts bieden enkele voordelen ten opzichte van IMAP of POP emailaccounts: een Exchange Online emailaccount biedt 50 GB opslagruimte per emailaccount, dit is veel meer dan onze webhostingpakketten aan ruimte bieden. Ook ondersteunen Exchange Online emailaccounts gesynchroniseerde agenda en contacten over al uw aangesloten apparaten, u heeft op ieder aangesloten apparaat hetzelfde adresboek en dezelfde agenda items. Push email is ook beschikbaar, hierbij wordt email direct bij ontvangst in het emailaccount naar uw aangesloten apparaten gepushed. Webmail en emailaliassen (emailadres waarmee u wel kunt ontvangen maar niet kunt verzenden) zijn kosteloos inbegrepen. Houd u er rekening mee dat voor een specifieke domeinnaam of Exchange Online emailaccounts of IMAP/POP emailaccounts gebruikt kunnen worden, het is niet mogelijk Exchange Online en IMAP/POP te combineren op één domeinnaam. Tevens betaalt u in geval van Exchange Online emailaccounts per emailaccount terwijl bij IMAP/POP er voldoende emailaccounts kosteloos bij het webhostingpakket inbegrepen zitten. Afhankelijk van uw situatie kan het qua kosten goedkoper zijn één of meer Exchange Online emailaccounts af te nemen ten opzichte van een groot webhostingpakket, afgezien van de overige voordelen die Exchange Online emailaccounts bieden.

Naast een variant Exchange Online met alleen een emailaccount bieden wij ook een variant aan waarbij u, behalve een Exchange emailaccount, ook de Microsoft Office software afneemt, u kunt dan de bekende Microsoft programma’s als Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Publisher, OneNote, Access en Skype voor Bedrijven op maximaal 5 PC’s of Macs per gebruiker installeren. U heeft daarbij altijd recht op de laatste versie van Office.

Het Exchange protocol voor emailaccounts is een product van Microsoft. Hoewel Exchange vanuit een eigen serveromgeving geleverd kan worden hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van de infrastructuur van Microsoft zelf. De voordelen hiervan zijn de hogere beschikbaarheid dankzij de redundante omgeving en door de schaalgrootte van Microsoft zijn de kosten voor ons een stuk lager, een voordeel dat u terug vindt in de lage kosten voor een Exchange Online emailaccount. Wij leveren zelf de Exchange Online accounts en met de ondersteuning die u van ons gewend bent! Bovendien kunt u dankzij de samenwerking met Microsoft ook de Office software via ons afnemen.

Exchange Online account

Kies het product dat het best bij u past!

Exchange Online

€ 6,50 per maand
Bestellen

Beste koop!

Exchange Online Plus

€ 15,00 per maand
Bestellen

IMAP / POP

 
Bekijk webhosting

Opslagruimte per emailadres

Icon_Exchange_22x22 50 GB

Icon_Exchange_22x22 50 GB

Limiet webhostingpakket

Altijd de nieuwste Office software (5 PC’s / Macs)

Icon_Word_20x20Icon_Excel_20x20Icon_Oulook_20x20Icon_Publisher_20x20Icon_PowerPoint_20x20Icon_OneNote_20x20Icon_SkypeForBusiness_20x20

Office applicaties op tablets en telefoons

Icon_Oulook_20x20

Icon_Word_20x20Icon_Excel_20x20Icon_Oulook_20x20Icon_Publisher_20x20Icon_PowerPoint_20x20Icon_OneNote_20x20Icon_SkypeForBusiness_20x20

Online vergaderen via Skype

Logo_OneDrive_25x15 1 TB OneDrive opslagruimte

Webmail

Emailaliassen

Spamfilter

Out of office berichten

Push mail

Gesynchroniseerde contacten

Gesynchroniseerde agenda